Obygdens Lisa.

Född på 80-talet. Trevlig tänkare med fäbless för det goda och vackra i livet. Alltså mat, prat, konst, musik och annat tjusigt. Uppvuxen i skogen och efter många år på vift, åter i obygden. Blir väldigt glad av att arbeta med ord, budskap och kreativa lösningar.

Studierna
Magisterexamen från Kultur, samhälle och mediegestaltning vid Linköpings universitet, studier vid Poppius Journalistskola och ettårig utbildning vid Skrivarakademin.

Jobben
Dryga åtta år som copywriter på digital byrå och några år innan dess som journalist inom dagspressen. Och så frilansandet med varierande uppdragsgivare – referenser finns, det är bara att du hör av dig.

Jag har jobbat med allt från varumärkeskoncept, tonalitet, UX och redaktionellt material till annonskampanjer, SEO och storytelling.

Bäst på
Läsa av, känna in, förstå och tolka. Koncept- och idéarbete. Sätta mig in i just din bransch – tydliggöra, förenkla och skapa ett sammanhang som berör. Allt med rätt tilltal och känsla. I redaktionella sammanhang är jag en hejare på att få kontakt med personer och skriva så att det känns.

Lisa Gerhardsson
Obygden Studio
Blixterboda Blixterbo gård 313
718 91 Frövi

073-933 56 61
lisa@obygdenstudio.se